Pozvánka na konferenci ELT Signposts

30.08.2017 09:32

Vážení,

rádi bychom vás pozvali na naši konferenci ELT Signposts 2017 (programme.pdf (419375), která se bude konat tentokrát v Brně ve dnech 8. a 9. září 2017 ve spolupráci s Katedrou anglického jazyka a literatury Pedagogické fakulty Masarykovy Univerzity za podpory Mgr. Petra Hladíka, prvního náměstka primátora města Brna. Účastí na konferenci získáte osvědčení o absolvování min. 10 hodin DVPP a je tedy možné poplatek zaplatit z tzv. „šablon“.


Místo konání:  Katedra anglického jazyka a literatury PdF MU, Poříčí 9, 603 00 Brno..

Program konference začíná v pátek ve 13.00 a bude ukončen v sobotu kolem 16.30 losováním tomboly, která nabídne skvělé ceny, například kurzy pro učitele ve Velké Británii od Pilgrims a SOL. 

Konference nabízí tři plenární vystoupení vynikajících osobností z oblasti ELT: Don Sparling, autor známé knihy English or  Czenglish; Stefanie Ballotto (Pilgrims), která pracuje s učiteli a věnuje se jejich profesionálnímu rozvoji, CLILu; a v neposlední řadě Paul Braddock (British Council), který je web manager Teaching English, webové stránky BC pro učitele. Dále si budete moci vybrat z pestré nabídky přednášek a workshopů, které jsou rozděleny do vláken dle témat a vzdělávacích úrovní. 

V rámci konferenčního poplatku máte přístup ke coffee breaks, pátečnímu rautu a kulturnímu programu, sobotnímu obědu.

Letos nabízíme také účast na konferenci pro každý den zvlášť, čímž jsme se rozhodli vyjít vstříc těm účastníkům, kteří se nemohou dostavit oba dny.  Registrace účastníků

Ubytování je možno se rezervovat na kolejích Vinařky (kde se bude odehrávat i večerní kulturní program) nebo Koleje bří Žůrků. Všechny informace najdete na našem webu..

Těšíme se na vaši účast na konferenci a doufáme, že bude příjemným zahájením nového školního roku.

S pozdravem,

Světlana Hanušová

za organizační tým

 

Zpět

Kontakt

Student-mentor-tutor

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode