5. didaktický klub: Učitel anglického jazyka na druhém konci světa...aneb Indonésie a já

02.11.2016 23:34

Dne 19. října 2016 se uskutečnilo již 5. setkání Didaktického klubu, s podtitulem “Učitel anglického jazyka na druhém konci světa … aneb Indonésie a já”.  V úvodu vystoupil Mgr. Jan Šebek, který se podělil s účastníky o své zkušenosti učitele - dobrovolníka na střední škole v Jihoafrické republice a poskytl kontakty na příslušné organizace, pokud by měl některý z účastníků touhu zkusit dobrovolnictví.

Od té doby již celým večerem provázel náš milý host, absolvent bakalářského studia Anglický jazyk – Specializace v pedagogice, Bc. Jan Štancl. Svou prezentaci rozdělil na dvě části – cestovatelskou a didaktickou. Kromě poutavého a vtipného vyprávění všechny účastníky zaujala i bohatá fotografická dokumentace a zejména videa z výuky z tak odlišného kulturního prostředí.

Jak se již stalo tradicí, i tentokrát jsme přivítali současné studenty bakalářského i magisterského studia, naše absolventy, učitele z praxe a naše kolegy z katedry. Všichni obdivovali, s jakou odvahou a přehledem Honza zvládl tříměsíční didaktický pobyt na ostrově Lombok.

 

 

Zpět

Kontakt

Student-mentor-tutor

© 2014 Všechna práva vyhrazena.